Over mij

wietse.jpgIk ben freelance journalist gespecialiseerd in kunst, cultuur en reizen. Ik heb een opleiding Toerisme aan de Hogeschool van Amsterdam voltooid en ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de Culturele Antropologie.

In het verleden heb ik gewerkt bij het Amsterdamse Weekblad De Echo en was hier verantwoordelijk voor de cultuurredactie. Ik schreef artikelen over kunstenaars, schrijvers, musici, fotografen, galerieën, broedplaatsen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, films en festivals. Naast de cultuurredactie heb ik ook jarenlang buurtartikelen geschreven, prominente en markante Amsterdammers geïnterviewd en een bijdrage geleverd aan het !N Magazine.

Mijn artikelen verschenen onder meer in de Telegraaf, Spits, Haarlems  (foto: www.fotonova.nl) Dagblad, Gooi- en Eemlander, Veronica Magazine, Quest, IndiaNu en                                     Origine. Verder heb ik bijdragen geleverd aan twee wetenschappelijke publicaties op het gebied van de Nederlandse etnologie. 

Via deze link zijn mijn artikelen over kunst, cultuur en reizen te vinden.

Via deze link zijn mijn commerciële en algemene artikelen te vinden.