Over mij

wietse.jpgIk ben freelance journalist gespecialiseerd in Kunst, Cultuur en Reizen. Ik heb een opleiding Toerisme aan de Hogeschool van Amsterdam voltooid en ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de Culturele Antropologie.

In het verleden heb ik gewerkt bij het Amsterdamse Weekblad De Echo en was hier verantwoordelijk voor de cultuurredactie. Ik schreef artikelen over kunstenaars, schrijvers, musici, fotografen, galerieën, broedplaatsen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, films en festivals. Naast de cultuurredactie heb ik ook jarenlang buurtartikelen geschreven, prominente en markante Amsterdammers geïnterviewd en een bijdrage geleverd aan het !N Magazine.

Als freelancer schrijf of heb ik geschreven voor de Telegraaf, Spits,         (foto: www.fotonova.nl) Veronica Magazine, Quest, IndiaNu, Gaafgoed, Origine, Ondernem-                                             end Amsterdam en Top25 Ondernemingen. Verder heb ik twee wetenschappelijke publicaties op het gebied van de Nederlandse etnologie op mijn naam staan. 

Via deze link zijn mijn artikelen over kunst, cultuur en reizen te vinden.

Via deze link zijn mijn commerciële en algemene artikelen te vinden.